За Нас

Въведение

ДАЙВ ТЕК ЕООД е ексклузивен представител на Aqua Sphere за България и ние се ангажираме да ви предоставим само най-добрите продукти с най-доброто качество, комфорт и издръжливост, които да отговарят на нуждите ви.

Марката Aqua Sphere е проектирана и произведена през 1998 г. в Генуа, Италия. Това е изборът на най-добрите атлети по Света.

Като водещ иноватор в плувната индустрия Aqua Sphere е и лидер в областта на комфорта, качеството и технологичния напредък.

Днес Aqua Sphere се фокусира върху разработването на продукти, които желаят активните плувци, триалетите и водните ентусиасти.

Работейки с елитни спортисти като четирикратния олимпийски шампион Amanda Beard или световния шампион на Ironman Faris al Sultan, Aqua Sphere продължава да внедрява и предлага пълна гама от бански костюми, неопренови костюми, очила и аксесоари.

Michael Phelps -най-големият олимпиец на всички времена ,който обича да пречупва бариерите в басейна и Aqua Sphere създадоха и разработиха марката "MP".

Марката "MP "създава иновативни, технологично усъвършенствани продукти за плуване, повишаващи производителността, задвижвани от крайното желание за подобряване на спорта на плуването. Чрез интегрирането на уникалните прозрения и изключителния опит в реалния живот, осигурени от Michael Phelps и Bob Bowman, нашите продукти предлагат революционни функции, които работят с естествената механика на тялото, като помагат на конкурентните плувци да достигнат върховите си постижения.